SPORT ÜTEMEZÉS 19: 30-kor. GMT / 2: 30 óra ET

SPORT ÜTEMEZÉS 19: 30-kor. GMT / 2: 30 óra ET

Itt vannak a legnépszerűbb sporttörténetek és a Reuters szöveges szolgáltatásának közelgő lefedettségi tervei 19: 30-kor. GMT / 2: 30 óra ET. A hírek és események teljes menetrendjéhez látogasson el a Reuters Connect szerkesztői naptárába: https://www.reutersconnect.com/planning. LEGJOBB TÖRTÉNETEK


Olimpiai sportolók / Az olyan erős hangok, mint a Megan Rapinoe, jóak a sportoláshoz: német sportoló testületfőnök

A sportolók nemcsak sport példaképek, és társadalmi és politikai kérdésekről is beszélniük kell, akárcsak az amerikai futballista, Megan Rapinoe a tavalyi világbajnokságon - mondta az Athleten Deutschland független német sportolószövetség vezérigazgatója. TENNIS-FEDCUP-USA-WILLIAMS /



Serena Williams visszatér az amerikai Fed-kupa csapatához. Serena Williams visszatér az Egyesült Államok Fed-kupa csapatába a jövő hónapban Lettország elleni selejtező eseményre - közölte az Egyesült Államok Teniszszövetsége szerdán.

NHL-VGK-GALLANT-TŰZ / Golden Knights tűzedző Gallant, bérelje DeBoert


A vegasi Golden Knights szerdán kirúgta Gerard Gallant, eddigi első edzőjüket, és a San Jose Sharks korábbi edzőjét, Peter DeBoert nevezte ki helyettesének. JÖVŐ

SOCCER SOCCER-ENGLAND-MUN-WLV / JELENTÉS (PIX)


Labdarúgás - Anglia - FA-kupa harmadik forduló visszajátszása - Manchester United - Wolverhampton Wanderers Miután az első meccs patthelyzetben végződött, a Unitednek és a Wolvesnak még egyszer meg kell döntenie a harmadik forduló döntetlenjéről. Más kapcsolatokról is lesz hírünk.

Január 15. 14:45 ET / 19:45 GMT FOCUS-FRANCIAORSZÁG-AMO-PSG / JELENTÉS (PIX)


Labdarúgás - Franciaország - 1. liga - Monaco - Párizs St Germain A Monaco a Paris St Germainnal találkozik a Ligue 1-ben.

SOCCER-ITALY / PREVIEW Soccer- Italy - Serie A A hétvégi Serie A mérkőzések előnézete

Január 16., 06:00 ET / 11:00 GMT, FOCUS-SPANYOLORSZÁG / ELŐZET

Foci - Spanyolország - La Liga előzetes A La Liga hétvégi akciójának előnézete.


Január 16., 06:00 ET / 11:00 GMT TENNIS

TENNIS-ADELAIDE / Tenisz - WTA Premier - Adelaide International

Az Adelaide International negyeddöntője - WTA Premier torna január 16., 19:30 ET / 00:30 GMT

TENNIS-ADELAIDE / Tenisz - ATP 250 - Adelaide International Az Adelaide International negyeddöntője - ATP 250-es torna.

Január 16. 19:30 ET / 00:30 GMT TENNIS-AUSOPEN / (TV) (GRAPHIC)

Tenisz - Australian Open - Döntetlen Az Australian Open - a tenisznaptár első nagy slamje - sorsolása Melbourne-ben.

Január 16., 02:00 ET / 07:00 GMT, TENNIS-AUSOPEN / BARTY

Tennis-Barty, hogy elnyerje a reményteljes Ausztrália nyomását. A világelső és a Grand Slam-siker az Australian Openen való megszerzése, a hazai hős, Ash Barty súlyos várakozási terhet fog viselni az áruk Melbourne Parkban történő kiszállításával kapcsolatban.

Január 16., 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / HALEP

Tennis-Cahill visszatért a sarkába, Halep üldözi a melbourne-i dicsőséget. Két évvel azóta, hogy Caroline Wozniacki lett az epikus döntőben, Simona Halep újabb pályázatot indít a megfoghatatlan Australian Open címért, amelyet az edzővel való találkozása erősített meg, aki segített véget vetni a nagy slamnek kacsa 2018-ban.

Január 16., 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / OSAKA

A Tennis-Osaka úgy véli, hogy megtartja címét és visszanyeri formáját Melbourne-ben. Naomi Osaka megszerezte az utolsó két Grand Slam-versenyét a tavalyi Australia Open-en, de a 2019-es szezon vegyes befejezése után a japán egy év alatt negyedik új edzőjét reméli, Wim Fissette inspirálhatja a cím megtartására.

Január 16., 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / SERENA

A Tennis-Evergreen Serena megpróbálja megmérkőzni a bírósággal. Serena Williams a Melbourne Parkba érkezik, és három éve megszerezte első turnéjának címét, és egy nyolcadik Australian Open koronát szeretne hozzáadni a gyűjteményéhez, ami Margaret Court szintjét hozná 23 Granddal. Slam egyes címek.

Január 16., 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / WOZNIACKI

Tennis-Wozniacki nyugdíjba vonul, szeretett, de az örökségben bizonytalan, hogy Caroline Wozniacki a következő kéthetente a Melbourne Parkban illik megtenni utolsó íját, amely a karrier egyetlen Grand Slam-győzelmének színhelye. gyalázkodókat is szerzett.

Január 16., 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-HOBART /

Tenisz - WTA International - Hobart International A Hobart International negyeddöntője - a tasmániai Domain Tennis Center tornájának 27. kiadása - az Australian Open bemelegítőjeként működik.

Január 16. 19:00 ET / 00:00 GMT KRICKET

Krikett-Japán / Krikett-Japán irány az u-19-es évek krikett-világkupája meglepetés csomagként

Japán 19 éven aluli krikettcsapata csak tavaly vett részt a kelet-ázsiai csendes-óceáni térség selejtező tornáján, mert a 2022-es világbajnokságot szem előtt tartva szerették volna megszerezni a kezdő csapatot. Azonban a nyitómérkőzésükön a Samoa 170 győzelmével mindent megváltoztatott Dhugal Bedingfield edző csapata, aki veretlenül zárja a tornát, és most Dél-Afrikába indul, hogy vállat dörgöljön olyanokkal, mint Anglia és India a 2020-as u-19-es években. Tücsök Világkupája. Január 16., 23:00 ET / 04:00 GMT

CRICKET-TEST-ZAF-ENG / (PIX) Krikett - Dél-Afrika kontra Anglia - harmadik teszt

Dél-Afrika Angliát fogadja a Port Elizabeth-i St George's Parkban a négy teszt sorozat harmadik részében. Január 16. 11:00 ET / 16:00 GMT

GOLF GOLF-ASIAN / (TV)

Golf - Ázsiai túra - Szingapúr nyílt nap a szingapúri nyílt nap egyikének.

Január 16., 05:00 ET / 10:00 GMT, GOLF-EUROPEAN /

Golf - Európai túra - Abu Dhabi bajnokság Akció az Abu Dhabi Bajnokság első napjától. A világelső Brooks Koepka először jelenik meg azóta, hogy októberben megsérült egy térde.

JAN 16. GOLF-LAQUINTA /

Golf - PGA turné: Az American Express első fordulója Phil Mickelson a PGA Tour esemény házigazdája, amelyet 1960 óta rendeznek Palm Springs területén.

JAN 16. MOTORSPORTOK

MOTOR-RALLY-DAKAR / (PIX) (TV) Rally - Dakar Rally

A Dakar Rally 11. szakasza 744 kilométeres útvonal Shubaytah és Haradh között. Január 16., 10:00 ET / 15:00 GMT

MŰVÉSZET / KULTÚRA / SZÓRAKOZÁS BRITA-ROYALS / HARRY-RUGBY (PIX) (TV)

Harry herceg rendezi a 2021-es Rögbi Liga Világkupa-sorsolást Sussex hercege a Buckingham-palotában rendezi meg a Rögbi Liga 2021-es Világkupájának sorsolását a férfi, női és kerekesszékes tornákra. A múlt héten Harry herceg és felesége, Meghan, Sussex hercegnője bejelentették, hogy visszalépnek királyi kötelességeiktől. Január 16

MMA MMA-UFC-UFC246 /

MMA - McGregor megváltást keres a Cowboy leszámolásában. Conor McGregor visszatér az UFC nyolcszögéhez, és egy 15 hónapos időszak után visszaváltási lövést keres egy ketrecen kívüli események által sújtott időszak után, de Donald 'Cowboy' Cerrone mindent megtesz, hogy megtagadja tőle ezt az esélyt. Január 16

NEMZETI FUTBALL LIGA LABDARÚGÁS-NFL-JEGYZET

Field Level Media-NFL notebook A nap összefoglalása az NFL híreiben és jegyzeteiben.

Január 15. 8:45. NEMZETI KOSÁRBALL SZÖVETSÉG

BASKETBALL-NBA-NOTEBOOK Field Level Media-NBA notebook

Hírek és megjegyzések az NBA környékéről január 15-én

(Ezt a történetet az Everysecondcounts-themovie munkatársai nem szerkesztették, és automatikusan egy szindikált hírcsatornából generálják.)